fredag 16 december 2011

Gunnels nya stil

Alltså det finns inte många program som slår Gokvälls klassiska "Gör om mig". Ja det skulle i så fall vara hemmavid innan det blev så moderniserat.

Det här skulle exempelvis kunna vara Gunnel från Sollefteå. Hon behövde en ny mer kvinnlig stil då hon jobbar på en mansdominerad arbetsplats, som sekreterare på Volvo. Gunnel går mest klädd i praktiska kläder, då hon är lite sportigt lagd och ofta tar långpromenader med hunden. Gunnel kände att det var dags för en förändring.


Gokvälls proffsteam rycker in! De provar kläder som passar perfekt till Gunnels aktiva liv, men som ändå framhäver hennes kvinnliga former.
Efter mer dutt och ludd och prassel och lite mjuk sminkning är det dags för EL FINAL GRANDE,
nämligen spegelvändningen.


Gunnel kan inte riktigt tro sina ögon när hon ser sitt nya fräcka jag i den stora spegeln.
- Kjolen sitter verkligen perfekt! Alla håller med.
Alltid samma uppjagade stämning i bakgrunden skapade av proffsteamet med en lyrisk Pekka Heino i spetsen.

Sen får den omgjorda likadan blombukett som förra veckan

och man nästan dör av förväntning inför nästa torsdag.

2 kommentarer:

  1. Människor som dig finns det inte gott om. Som blir fullständigt tillfredsställd och nöjd bara en Gunnel är i rutan. Ger man dig vaniljglass utan konstigheter och sätter på hemma hos/vid/med/ så ligger du snällt på din säng utan att klaga och vips har du somnat. Att inte GG visste detta då du var barn och stökig!

    SvaraRadera
  2. Haha men testa nån gång ska du får se att det inte kommer några plötsliga överaskningar! Perfekt att somna in till.. www.svtplay.se

    SvaraRadera