fredag 9 december 2011

Ursäkta... får jag störa en stund

Det var egentligen dags för julfest men i stället blir det releasefest för skivan barnen spelat in. Senast 8 december vill vi veta hur många skivor just ER FAMILJ vill ha? Vill ni bli klassföräldrar? Ok inte det, men ni har glömt att sätta in pengar till klasskassan. Vi lade en liten lapp om det på barnens hatthylla för några veckor sedan. Och snart är det ju klassförälderträff så det vore ju fint om kanske någon av er kunde börja baka? Det är planeringsräff för Bakföräldrarna nästa onsdagkväll, och torsdag kväll är det föräldramöte. Vi ser helst att ni kommer personligen, och inte sätter ut dockor som liknar er som ni gjorde förra året. Inför kommande brännbollskvällar vore vi tacksamma om ni redan nu kan börja planera lagen sinsemellan er föräldrar och bestämma tider som passar er. Som ni märker har vi flyttat badet från udda till jämna veckor, vid fullmåne ändras det tillbaka. Föresten, hur kommer ni att vara lediga till jul? Ni vet väl att trettondagsveckan har fritids helt stängt. Luciafirandet sker som vanligt den 13 december, samling klockan 7, men nu redan på fredag har ni väl inte glömt bort att barnen går FACKELTÅG=), vi samlas 0715 fredag morgon alltså.

När det gäller konståkningen så vill vi också ha pengar för fryspåsarna som ni INTE sålde, och ni är sena med medlemsavgiften, igen. Visst fick ni den stora väskan med kläder som ska säljas? Det som inte säljs köper ni. Den stora väskan återlämnas den 3:e söndagen vid soluppgången till förälder nummer 4 i fallande ordning på föräldralistan som vi skickat ut via mail. Det är ni som säljer fika vecka 13 och 17 + en extra lördag morgon för hockeykillarna. Om ni vill slipa skridskorna, kan det hända att vi samlar ihop dem om cirka 2 veckor, ni får hålla koll. Alternativt kan ni försöka få tag på ryssen själv. Klubbjackorna kommer att beställas och inom 2 dagar vill vi ha er beställning. Glöm inte att nu kör vi stenhårt med rep inför julshowen!
Barnen ska i år vara utklädda till rymdvarelser, dräkter som ni skapar själva. Det enda kravet är att de ska vara helt klädda i svetsad metall med en transparent kjol i guldtyg med ett släp på 3 meter. Vi ser gärna att dräkten är färdig till genrepet på söndag.
Det var allt. Nu kan ni sova vidare.

Eller vänta! En sak till, schemat för konståkningen kommer att ändras 2012. Från oregelbundet till helt ohanterbart. Vi kommer att byta dag och tid när ni minst anar det och pendlar nu mellan hallarna B, C, D, E, F samt R-hallen i Piteå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar