torsdag 26 november 2015

Urspårat på bondgården

Jag tycker att bonde söker fru har spårat ur. Hela programiden bygger ju på spänningsmomentet "veckans val", där bönderna sitter på en filt i solen och avslöjar vem de vill ha kvar. Tjejerna på den andra filten som åker ut ska svälja gråten och säga "det var väntat". "Hoppas att han hittar kärleken" och sen kan hon åka hem. 

Nu ska det uppträdas PK. Ingen ska såras och bönderna förnedrar istället en ensam tjej genom att "göra slut" på tu man hand bakom en lada med kameran inzoomat på tjejens ansikte. Typ kvällen innan innan valet! Förnedring. Med darrande läppar tittar hon ner i backen och försöker verka oberörd. Försöker att inte tappa masken. Tystnad. Hon nickar och lådsas hålla med bonden om att det var snällt att han sa det redan nu.

Det är ingen ordning och alla hamnar i otakt. Brudarna kommer och går som de vill och bönderna får byta ut ALLA tjejerna som han en gång valt om han är missnöjd. Om det inte klickar direkt. Tjejerna hetsar fram ett beslut hos sina bönder för de vill inte sitta på den där filten. De vill hellre lämna programmet i ilska.
Vilket svammel!

Om produktionen inte kan hålla sig till reglerna så faller ju hela programmet. Strukturlöst. 
Som ett kosläpp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar