söndag 29 november 2015

AMAZONIA

Kvinnor! Har ni länge gått med en gnagande känsla av att något inte stämmer? Att det är vi som är smartast här på jorden. Att vi är magiska väsen som besitter alla kunskaper. Att vi har en så stark intution att det liknar tankeläsning. Att vi kan hela med våra händer och att vi vet hur man lever livet rätt. Att vi till och med kan allt det som Jesus sades kunna, om vi bara lägger manken till. Du är inte alls ute och cyklar! Låt mig förklara.

Enligt forskare är det vi kvinnor som kommer att styra världen om en sisådär 50 år. Det är ju snart! Förstår ni vad häftigt.

Ordspråket säger att "Bakom varje klok man finns en kvinna hemma och ser till att han har mat och rena kalsonger". Men ordspråket betyder något helt annat. Exempel: Ponera att det var Einsteins fru som egentligen kom på alla de där smarta teorierna. Albert var en alkoliserad slögubbe som slocknade på soffan varje kväll och frugan var en superkvinna som skentvättade och lagade mat bara för syns skull. När Albert somnat och hans kallingar var prydligt vikta så satte hon sig vid skrivbordet med penna och rutigt papper och lät flitens lampa lysa. Det ryktas faktiskt om att det var Mileva som var den stora hjärnan bakom relativitetsteorin. Det är det som ordspråket om den starka kvinnan bakom den framgångsrike mannen handlar om.

Behöver jag nämna Davincikodens konspirationsteori om "skökan" Maria Magdalena och det faktum att kvinnor brändes på bål för att de kunde för mycket. Jag tror att man i ett tidigt skede suddade bort "inna" i någon bok och att vår Gud är en Gudinna. Eller jag är helt säker på det.

Åter till den dagen då det är vi kvinnor som styr världen. Man ser tydligen redan nu tecken på ett manligt förfall, ekonomiskt och socialt samt en spridning av kvinnor med makt. Även om det är svårt att tro det nu.

Det skulle inte vara mycket krig och elände om vi skulle styra. Och namnet är nästan det häftigaste av allt. Amazonia.

2 kommentarer:

  1. Det är nog mycket som stämmer i det du skriver men jag misstänker att det skulle utbryta mer en ett krig om dagen, tänk dej ett fikarum på nån hälsocentral och det skall väljas nya gardiner och det är mer än 3 Amazoner som skall bestämma.. KRIG!!

    SvaraRadera
  2. Du har rätt, det skulle kunna uppstå mindre gardinkrig. Men vi skulle slåss med mjuka vapen som kuddar och tygbitar. Och så skulle vi lessna på att kriga med en gång. Vi kanske blir chokladsugna mitt i allt!

    SvaraRadera