söndag 5 augusti 2012

Kaordiskt*







B-vitamindryck. Disken diskad, tvätten tvättad men det är ändå ingen ordning. Nej, det råder en härlig oordning på den här resorten. Vind för våg har vi glidit omkring i det otippat fina vädret. Hängt på Arons och i blandade byar.


Varit spanska och dragit med barn på stan. (Olearys är stans bästa barnställe för föräldrar som vägrar vara instängda och vill ut och se folk). Tiden har upphört och härliga tjejenergier har fyllt vårt hus och sinnen. 


Idag hade vi tänkt göra ingenting, men fick just veta att indianflickan (hon med rastaflätan) ska på sin första ridlektion med sin nya bästaste vän. Bäst att gå ner i förrådet.. leta fram säkerhetsvästen och således hitta en massa annat som jag glömt bort. 
Vissa dagar är förrådet en spännande plats nog. Särskilt om man har dåligt minne. 


*Något som har kännetecken från både kaos och ordning brukar i den traditionen kallas Kaordisk. Inom naturvetenskapen är kaos inte liktydigt med oordning, utan i stället en benämning på en särskild form av ordning där en liten förändring i begynnelsevillkoren kan orsaka en drastisk förändring vid en senare tidpunkt.


Konstatering av att ja, hennes lugg har växt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar