tisdag 19 juni 2012

Hur gör man egentligen?

Du kanske är en tjej. Du kanske bor ensam, utan en händig man i närheten. Kanske har du också ett barn och en kanin att ta hand om, ett barn och en kanin som kommer i första hand.

Men så finns det så kallade lösa trådar som behövs ordnas i ditt hem, som tex stringhyllan som ska upp på väggen där du förstört tapeten med dubbelhäftande tejp. Du har köpt en mörkläggningsgardin till barnets fönster som ska upp.
Det kan också hända att det är totalt stoppstock i något rör under badkaret.


Men värst är ändå att du tänker köpa en jättestor diskmaskin. Den ska fraktas hem och pluggas in med alla dess sladdar. Den ska tryckas in i något slags utrymme. Och det enda du har att tillgå är dubbelhäftande tejp och en klump i halsen. Hur gör man egentligen?

Rätt svar: Det här är klurigt, jag vet. Här gäller det att tänka logiskt..och inse att du behöver hjälp. Känner du någon rörmockare/snickare? Har du någon snäll pappa? I så fall, ring någon av dem. Låt gärna gråtmild på rösten, säg att det är kris och att du är krasslig och jättesvag i armarna, att benen inte bär och att du inte fattar någonting av det här trasslet!

Säg att du snart tänder eld på lägenheten och tar barnet och kaninen och sticker till något kvinnohem på hemlig ort.
Så ska du nog se att du får hjälp. Lycka till!
PS: Om du inte får någon hjälp, tänd eld på lägenheten, ta barnet och kaninen och stick till något kvinnohem på hemlig ort.



HAR DU NÅGON FRÅGA DU GÅR OCH KLURAR PÅ? UNDRAR DU ÖVER HUR MAN EGENTLIGEN GÖR VID VISSA TILLFÄLLEN?
Maila gärna frågor till "Hur gör man egentligen" så kanske just du får svar.
nillan45@hotmail.com
Märk brevet med "Hur gör man egentligen"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar