söndag 4 mars 2012

Det kostar att ligga på topp



Taggad. Vaknade upp i rännstenen igen! Ännu en skitdag att överleva.


Det perfekta livet


Titta vad fint det var igår. Lördagkväll. Foto på 3 rättersmiddagen på Ebbenjarka, och på ett glatt gäng leendes mot kameran. På skimrande rödvinglas i varmt stearin-sken och på tokiga poser med strap-on-dildon som hamnar under kategorin "Festligt".


Och på det här fotot sitter en dotter och mor på golvet och sår frön. Det blir solrosor, persilja och en massa blommor. De har fotat sig själva. De sitter med tummarna upp och håller i en tomatpåse.  Det syns att de har en mysig mor -och dotterrelation.


...och här ligger ett intimt par i sängen, som fick idén att arrangera en kärleksstund, med Facebook i bakhuvudet. På ett snyggt sätt, med de rätta vinklarna ska alla få se att de har ett häftigt sexliv och ingen fnurra på tråden...


Nu några soliga bilder från draken på Gultzaudden och man kan lätt tro att rutchkanan var rolig, och att det fanns varm choklad och ostmackor, och att man gick ett varv runt isen och att ingen var bakis
Ingen kan se vad som döljer sig bakom motljuset. 
Sen lite bilder från utflykten till stallet, där hästar matades med äpplen. "Lyckliga skrattande barn möter djur" är alltid ett säkert kort. Och hemska tanke... kanske väljer vi omedvetet "de rätta aktiviteterna" för att få den rätta profilen.


Sen photoshopas det hela till perfektion och läggs upp på Facebook, kanske under "Nära och Kära" eller "Härliga stunder".. Man njuter av känslan av att livet är uppdaterat, tryggas av att folk vet att man existerar. Försäkrad om att man enligt sin profil lever ett perfekt och spännande liv, för på bilderna syns inga brister.


Och allt detta drar energi som 40 000 eluppvärmda villor. Det krävs en stor serverhall och 30 dieselaggregat på 8 megawatt per styck med totalt över 300 000 hästkrafter för att hålla folk på topp.


Tala om att elda för kråkorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar