tisdag 15 november 2016

Vi har den fulaste soffan i världen




Den här banale lille rackaren "Solsta" skulle vi bara låna tillfälligt. Det var vår paniksoffa när vi var nyinflyttade för att slippa ligga på golvet, sen skulle den ut! Den är så himla ful. En riktig skräpsoffa för 995 kr. Den blev kvar som komplementsoffa till vår nya Klippan. Men nu har Solsta graderat upp sig till den högst eftertraktade prylen i hela vårt hem. Men också en källa till krig - Alla vill ligga i den. Alla somnar i den. Alla är i vägen.


Visst, den är trång och kort men på ett perfekt sätt. Soffan tar hand om en, bäddar in en i som en kokong. Den är sövande skön. Och praktisk när man får gäster då det faktiskt är en bäddsoffa.


Vi var tvungna att upprätta soffregler här, Varannan-kvälls-principen. Man ska inte döma hunden efter varken håret, storleken eller priset. Inte den dyraste, modernaste dunsoffan med divaner hit och dit i världen skulle få mig att byta ut ful-Solsta.


Funderar faktiskt på att skaffa några till och ställa på rad.
Fylla ett helt rum och bjuda in till filmkväll.


<< Läs ett annat soffrelaterade inlägg

1 kommentar:

  1. Haha �� jo jag blev ju vittne till ett mindre världskrig ang den soffan då jag hälsade på i fredags. Ni är hårda du och ia och jag har forf mardrömmar om soff kriget iförda likadana utstyrslar.

    SvaraRadera