måndag 16 maj 2011

Vid idétorka - stjäl ett inlägg av nån annan

Då Linda vaknade i morse hade hon ingen aning om att dagen skulle sluta med en ritt på islandshäst. Hon har aldrig ridit en, men det var bland det roligaste hon har gjort! Att tölta var så behagligt att hon hade kunnat göra det hela natten, hon vill aldrig mer trava säger hon. Det var härligt att rida ute i naturen, bland grenar och stenar på slingriga stigar.

Det var egentligen jag som skulle ut till Gammelstan för att provrida ett äldre halvblod vars ägarinna ville ha hjälp på måndagar. Vi åkte dit och Linda skulle bara följa med som sällskap, men
Gunnel frågade om Linda ville rida islänningen och så blev det.
I tennisskor, jeans och vinterjacka.

Vi red först ut i skogen en rätt lång vända och sen red vi mitt i civilisationen på en äng vid en lekpark. Islänningen var rolig att rida, tyckte Linda och de provade även dressyra lite.
Gunnel frågade om inte hon vill börja rida honom då jag ska rida halvblodet, så det lutar åt att hon gör det för det var så roligt och riktig terapi! Jättekul att även kunna göra det tillsammans! Stallet var mysigt med bara två boxplatser. Litet och personligt med varm atmosfär.

Linda steg upp 06,30 och har typ tvättat allt hon bara hittade. Problemet är att tvätten nu ligger kvar på hennes säng och inte vikt in sig själv medans hon hängt i stallet i närmare 3 timmar. Därför måste hon göra ett ryck samt renbädda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar