tisdag 31 maj 2011

Kungens tal



Många som hörde Kungens tal gällande påhoppen i boken hade svårt att förstå vad han egentligen sa och framför allt vad han menade.
Jag har nu försökt göra en sammanfattning för att underlätta, och hoppas att kärnan och budskapet här kommer fram lite klarare.

Fråga: HMK, vad har du att säga om boksläppet?
Svar: Jag har förstått att ni har kommit hit av massa olika anledningar. Och det finns ju ett stort intresse för en bok som har kommit ut till min ära, så att säga.



Fråga: Men ärligt talat, har HMK varit på strippklubb nångång?
Svar: Det beror på hur man ser på det.



Fråga: Men något måste du ju ha att säga om innehållet i boken?
Svar: Det är ju inte så himla lätt om man inte har läst den. Och det måste ni förstå. Det har jag inte kunnat göra och jag måste passa i den frågan, jag kan inte recensera en bok som jag inte har läst, det måste ni förstå. Vi vänder på ett blad, ungefär som ni gör i era tidningar, och ser framåt i stället.

Fråga: Menar HMK att HMK själv verkligen inte har läst boken?
Svar: Hela dagen, eller i alla fall halva dagen i går var jag faktiskt på annat jobb. Jag har faktiskt inte hela tiden att sitta och läsa böcker tyvärr på dagarna, som ni kanske gör. Jag var faktiskt på Klara kyrka. Och jag var där hela hela förmiddagen i ett. Sen har jag då funderat på det här med att jag skulle recensera den här boken.

Fråga
: Har HMK något mer att tillägga?
Svar: Vi har vissa förpliktelser att uppfylla, och vi har jobb nästan varje dag. Till exempel, jag ska åka till Kina på söndag. Därmed har inte jag så mycket mer att säga för dagen, jag hoppas att ni har fått litegranna.

Fråga
: Till sist, har HMK varit otrogen mot Silvia?
Svar: Jag har sett rumporna av två älgar, kunde inte säga vilket kön, det var ganska trångt när de försvann. Och det är ungefär mina upplevelser den här gången. Så kan det vara i älgskogen, minsann!".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar